JEANS DENIM – AZ ELENGEDHETETLEN

farmer

Farmer… elengedetlen alap ruhadarab.
Lehet fekete, fehér, a kék különböző árnyalatai és megannyi fazon. Hordjuk hétköznap, hétvégén, dolgozni, ünnepi szett részeként, vékonyabb anyagból vagy szinte téliesen vastagból.

Nem lőhetsz mellé sem a munkahelyeden sem pedig az iskolában az örök klasszikus farmer és ing kombinációval, de akár fehér pólóval is kipróbálhatod, ám ezt tudni kell hordani is, különben félő, hogy túl lezser hatást keltesz.
Valljuk be, egy laza hétköznapon a fehér póló + farmer kombináció a lehető legpraktikusabb viselet.

Számomra fontos, hogy egy nadrágnak skinny (szűkített) fazonja legyen, nem baj ha van rajta 1-2 szakadás 🙂 és fel tudjam tűrni a szárát… ami mellékesen évek óta kimondottan divatos (állítólag rövidíti a lábat, én ezt nem így látom)! 🙂
Az én magasságomhoz, test alkatomhoz ez a fazon áll legjobban (szerintem:-) ).

Pfarmerár tipp a farmerekről:

Nagyon fontos, hogy egy farmernadrágnak legyen zsebe, ha nincs szinte eltünteti a fenekünket!
Farmer farzseb nélkül? Ugyanmár!

Ha világos farmert választunk az optikailag nagyitani fog, mig a sötét színek slankítanak! Ha hosszabb lábakra vágysz.. és nyilván sose lehet elég hosszú, akkor a combján hosszanti irányban koptatott vagy mintás nadrágot válassz!

Különböző koptatások, minták kiemelhetnek olyan területeket, amire nem feltétlenül hívnánk fel a figyelmet… Erre figyeljünk oda 🙂

Ha épp szexi és lenyűgöző szeretnél lenni, nem kell egyből szoknya után kutatnod, bújj bele egy szűk farmerba egy csinos és csábító felsővel!

Sokan kérdeztétek, hogy hordok-e szoknyát.. A válaszom, hogy nem… vagy nagyon nagyon ritkán és akkor is inkább nadrágszoknyát 🙂

Rengeteg szettem dobom fel egy farmer kabáttal amiből van egy régi basic darabom (amit a képen is viselek) és a tavalyi ősz nagy slágere a boyfriend stílusú is megtalálható a gardróbomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .